Souhlas se zpracováním osobních údajů

Interaktivní formulář

    Já, níže podepsaný/á, beru na vědomí a souhlasím s tím, aby Poradna pro integraci, z.ú., se sídlem Opletalova 921/6, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČ: 673 62 621, zapsaná v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, oddíl U, vložka 139 (dále jen „PPI“), zpracovávala mé osobní údaje v rozsahu poskytnutém na tomto formuláři, jakož i další osobní údaje, které poskytnu PPI, a to za účelem kvalitního poskytování služeb, ochrany mých důležitých zájmů a dále za účelem plnění právních povinností a oprávněných zájmů PPI a ochrany významného veřejného zájmu spočívajícího v poskytování integračních služeb.

    Souhlas uděluji na dobu, po kterou mi budou PPI poskytovány sociální služby nebo služby dle projektu, a následně na dobu 10 let po ukončení poskytování těchto služeb. Souhlas se zpracováním osobních údajů mohu bezplatně kdykoliv odvolat na adrese PPI. Beru na vědomí, že odvolání souhlasu může mít za následek omezení nebo vyloučení možnosti PPI poskytovat mé osobě sociální služby nebo služby dle projektu.

    V případě změny mých osobních údajů poskytnutých PPI bez zbytečného odkladu PPI vyrozumím o této změně tak, aby osobní údaje zpracovávané PPI byly aktuální a přesné.

    Prohlašuji, že jsem byl/a řádně informován/a o svém právu na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení jejich zpracování, právu vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů, jakož i právu na přenositelnost mých osobních údajů, jež mohu uplatnit u PPI coby správce mých osobních údajů. Také jsem byl/a poučen/a o mém právu podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. S bližšími informacemi o způsobu uplatnění těchto mých práv, stejně jako s dalšími podrobnostmi týkajícími se zpracování mých osobních údajů PPI, jsem se seznámil/a v Informacích o právech klientů v souvislosti se zpracováním osobních údajů, které jsou dostupné na internetové stránce PPI




    Příjmení

    Jméno

    Pohlaví

    Datum narození

    Osoba mladší 15 let

    Jste-li mladší 15 let doplňte kontaktní údaje na zákonného zástupce

    Číslo dokladu

    Vzory dokladů v PDF

    specimen

    Bydliště trvalé

    popř. přechodné

    Pobytový status

    např. trvalý pobyt, azyl, atd.

    Státní příslušnost

    Telefon

    Kontaktní tel. číslo do České republiky

    E-mail

    Souhlasím se zasíláním informací o aktivitách PPI na uvedený email.

    Doplňující informace o klientovi

    např. rodinní příslušníci

    Kopie dokladu

    naskenujte, nebo vyfoťte potřebné doklady

    Typ služby

    Vyberte typ služby, o kterou máte zájem.



    Prohlašuji, že jsem byl/a seznámen/a s:

    • základními informacemi o sociální službě nebo službě dle projektu, která mi bude poskytována
    • dalšími pravidly spolupráce - možností a způsoby podání stížnosti na kvalitu nebo způsob poskytování sociální služby, postupem a důvody ukončení poskytování služby a postupem při nouzových a havarijních situacích

    Dále prohlašuji, že jsem byl/a upozorněn/a na dostupnost uvedených informací a pravidel v písemné podobě v prostorách PPI na přístupném místě. Tato pravidla jsou k dispozici v českém, ruském, vietnamském a anglickém jazyce.

    O všech výše uvedených informací prohlašuji, že mi byly sděleny v jazyce, kterému rozumím, a že jsem jim porozuměl/a.






    Translate »